Hubněte v týmu!

V měsíci lednu jsme si pro vás připravili hubnutí v týmu. Co si pod tímto názvem představit? Pokud máte kamarádky nebo kamarády (jaký máte mezi sebou vztah není až tak důležité) a chcete společně hubnout, tak toto je akce přímo pro vás. Hubnutí v týmu má velké výhody - vzájemná motivace, společná příprava pokrmů, společné návštěvy nutriční poradny a mnoho dalších výhod jsou tím správným krokem k vašemu úspěchu.

Jaká je tedy cena?

Úvodní konzultace zdarma, při této konzultaci se dozvíte, jak hubnutí v nutriční poradně probíhá a co vás případně během následujících měsíců čeká. Při návštěvě 1+1 je cena 4 měsíčního redukčního programu pro každého z vás 4 500 Kč (dohromady 9 000 Kč). Uvedená cena je konečná!

U této varianty jsou stejné podmínky a cena je konečná. Při návštěvě 1+2 je cena 4 měsíčního redukčního programu pro každého z vás 4 000 Kč (dohromady 12 000 Kč).

Pokud Vás bude více, tak cena je na vyžádání!

Tuto akci lze využít i na 8 měsíční redukční programy. Kde cena u akce 1+1 je 16 000 Kč, a u programu 1+2 je 22 500 Kč. Podmínky jsou stejné jako u výše uvedených programů a cena je konečná, to znamená, že žádné další poplatky nejsou.

Ještě podotýkám, že v nutriční poradně upravujeme jídelníček a nevyužíváme žádných potravinových doplňků!

V případě nejasností volejte na telefonní číslo 720 077 712 nebo využijte emailové spojení: info@nutricniterapeut-praha.cz

Akce platí do 31. 1. 2020 a ji nelze kombinovat s akcemi se zdravotními pojišťovnami!

Další zajimavé články:

Akce! V měsíci červnu 50% sleva!

Diagnostika tělesné hmotnosti na InBody 50% sleva

Můžeme žít bez sacharidů?

Zpět na seznam článků